Αντί για θέσεις εργασίας προσφέρουν… ψυχολογική στήριξη

987203744

Ανήκουστο! Η δημοτική αρχή της Αρχαίας Ολυμπίας ετοιμάζει σταθμό ψυχολογικής υποστήριξης για να αντιμετωπίσει όπως λέει, τα ψυχοκοινωνικά προβλήματα των κατοίκων του δήμου, τα οποία δημιούργησε η οικονομική κρίση. Αντιγράφουμε αυτολεξεί από τα τοπικά ΜΜΕ: «Στον Σταθμό μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται για υποστήριξη στα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δηλαδή συμβουλευτική στήριξη ανέργων, επαγγελματικό προσανατολισμό εφήβων, συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη άπορων οικογενειών και ΑμεΑ κ.ά.»

Δε μας λένε όμως ποιος δημιούργησε αυτή την οικονομική κρίση. Για ακόμα μια φορά βλέπουμε τους «ανεύθυνους» να κρύβονται πίσω απ το δαχτυλάκι τους, αγωνιώντας μάλιστα προεκλογικά, για την ψυχολογική κατάσταση των κατοίκων του δήμου. Ποιον κοροϊδεύετε κύριοι;

Είστε όλοι σας συνυπεύθυνοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ολυμπία και σε ολόκληρο το νομό. Και εσείς που διαχειρίζεστε αυτό το δήμο και αυτοί που τον διαχειρίστηκαν στο παρελθόν.

Εκατομμύρια Ευρώ, σπαταλούνται αυτή τη στιγμή, φτιάχνοντας είδη φτιαγμένα πεζοδρόμια και δρόμους εντός της Ολυμπίας, ενώ με αυτά τα χρήματα θα μπορούσατε να δημιουργήσετε θέσεις εργασίας, σπαταλήσατε χιλιάδες ευρώ για τα περίφημα ποδήλατα-φαντάσματα όπως τα αποκαλούν οι κάτοικοι και οι οποίοι αναρωτιούνται, γιατί τα κρύψατε, αφού το καθένα δεν έχει διανύσει ούτε ένα χιλιόμετρο.

Τα ψέματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Οι δοσιλογικές κυβερνήσεις που υπηρετείτε όλα αυτά τα χρόνια και η άμεση συνεργασία με σας, δημιούργησαν αυτά τα προβλήματα. Στοχεύατε πάντα στην παραπλάνηση των συνανθρώπων σας, περιγελώντας τους, όταν αναλαμβάνατε τις μεγάλες καρέκλες.

Advertisements