Άραγε γνωρίζουν που πέφτει ο νομός Ηλείας;

DYTELLADA

Οι επικοινωνιακές μαριονέτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, τα τσιράκια και οι υποτακτικοί των κυβερνητικών συνεταίρων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν τέσσερις μήνες προ των εκλογών του Μαΐου, να ασχοληθούν για λίγο με το νομό Ηλείας και μιλάμε για λίγο, γιατί: Αποφάσισαν να εγκρίνουν προϋπολογισμό για κλείσιμο λακκουβών, σημάνσεις κατσικόδρομων και καθαρισμούς χειμάρρων!

Όπως μας πληροφορούν τα Μ.Μ.Ε του νομού, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αποφάσισε να μας κάνει τη χάρη, να εγκρίνει για το νομό Ηλείας το «αστρονομικό»  ποσό των 750.000 Ευρώ για τρία μεγαλόπνοα έργα του νομού. Πού είναι η Ολυμπία Οδός και η Ιόνια Οδός; Αυτό είναι άλλο θέμα.

Διαβάζουμε λοιπόν:

– Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση οδικού Επαρχιακού δικτύου βορείου τμήματος Ν. Ηλείας, έτους 2013», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ με ΦΠΑ. – Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση οδικού Επαρχιακού δικτύου νοτίου τμήματος Ν. Ηλείας, έτους 2013», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με ΦΠΑ. – Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Οριζόντια & Κατακόρυφη σήμανση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ με ΦΠΑ. – Έγκριση δημοπράτησης , κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή φατνών και καθαρισμός στο χείμαρρο Λατίφι στο Παλούκι Αμαλιάδας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Η απόλυτη κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο και έχει και Φ.Π.Α! Και γιατί το λέμε αυτό;

Διαβάζουμε στο καθεστωτικό φερέφωνο της χουντικής κυβέρνησης ΒΗΜΑ, με ημερομηνία 14.12.2013, ακριβώς πριν ένα μήνα, ότι η Ολυμπία Οδός από την Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των απαλλοτριώσεων, στις μελέτες κ.ο.κ. Όσο για την Ιόνια Οδό, αντιγράφουμε ανελλιπώς από το καθεστωτικό φερέφωνο ΒΗΜΑ :

«Τέλος, για την Ιόνια Οδό, η πρόσθετη χρηματοδοτική συμβολή που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα είναι 279 εκατ. ευρώ. Το έργο προβλέπει την κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου από Αντίρριο ως Ιωάννινα επί μήκους 196 χλμ. (περιλαμβανομένων των παρακάμψεων Αγρινίου και Άρτας) και τις εργασίες βελτίωσης του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Θεσσαλονίκης από την Αθήνα (Κόμβος Μεταμόρφωσης) μέχρι την τοποθεσία Λόγγος, επί μήκους περίπου 151 χλμ., όπως και εργασίες συντήρησης στα τμήματα Λόγγος μέχρι πέταλο Μαλιακού, επί μήκους 21 χλμ. και Σχηματάρι – Χαλκίδα, επί μήκους 11 χλμ.»

Ο μνημονιακός περιφερειάρχης για μία ακόμη φορά, κοροϊδεύει το νομό Ηλείας, που παραμένει δίχως σοβαρό οδικό δίκτυο ενώ παίρνει προεκλογικές αποφάσεις για την συντήρηση κατσικόδρομων του νομού.

Και διερωτόμεθα σύμφωνα με τα παραπάνω γραφόμενα.

Άραγε ο περιφερειάρχης γνωρίζει πού βρίσκεται ο νομός Ηλείας;

Advertisements