Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

Στις μέρες μας, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι βγαίνουν στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ και χαρακτηρίζουν φασίστα, ναζιστή κλπ. αυτόν που θα τολμήσει να δηλώσει πως σύμφωνα με το νόμο πρέπει να απελαθούν οι λαθρομετανάστες άμεσα. Ταυτόχρονα, οι ίδιοι τηλεοπτικοί αστέρες παίρνουν σαφή θέση υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ των γάμων ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους κ.ο.κ. Για να τεκμηριώσω τον τίτλο του παρόντος άρθρου θα φέρω ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα, δηλαδή τις διανομές τροφίμων αποκλειστικά σε “ευπαθείς” κοινωνικές ομάδες αποκλείοντας τους Έλληνες πολίτες.

Κατηγορούν το λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα για τις διανομές τροφίμων αποκλειστικά σε Έλληνες, αλλά στηρίζουν τα ανωτέρω. Είναι τόσο υποκριτές και γελοίοι που δεν καταλαβαίνουν  ότι με αυτά που κάνουν ενισχύουν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι λαθρομετανάστες θα δημιουργήσουν στην πάλαι ποτέ ένδοξη Αθήνα (πνευματικό κέντρο), μουσουλμανικό τέμενος. Δηλαδή  θρησκευτικός χώρος με πολιτικές αρμοδιότητες. Βαδίζουν ολοταχώς στην κοσοβοποίηση της Αθήνας με την θερμή συμπαράσταση της ελλαδικής-μασονικής κυβέρνησης. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει θέσεις, διατυμπανίζουν στις τηλεδίκες πράγμα που έχει διαψευστεί κατ’ επανάληψη. Έχουν χάσει στην κυριολεξία τα αυγά και τα πασχάλια. Η ώρα μας πλησιάζει.  

Ο κ. Στουρνάρας πρέπει να καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός για τον άδικο χαμό της 13χρονης στη Βόρεια Ελλάδα. Τελευταία ακούγεται η νέα ονομασία των Σκοπίων, «Άνω δημοκρατία της Μακεδονίας». Εστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία.  Εθνικό έγκλημα. ΔΕΝ πουλάμε κύριοι το όνομά μας. Το όνομά μας είναι η ψυχή μας. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, αλλά προτιμώ να επανέλθω στο αρχικό μου θέμα. Το ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ο μόνος ρατσισμός σήμερα είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων είτε αυτό αρέσει στους μνημονιολάγνους είτε όχι. Αν τόσο λατρεύουν αυτήν την κοινωνική ομάδα ας τους πάρουν στα σπίτια τους. Ας κάνουμε τη Βουλή (το ναό της ανομίας) πρώτο κέντρο υποδοχής όπως είχε δηλώσει ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής.

Η Χρυσή Αυγή σε όποια γειτονιά και αν σταθεί ο κόσμος την αγκαλιάζει και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέσα από τις εφημερίδες που γίνονται ανάρπαστες, μέσα από τα αυτοκόλλητα στις γειτονιές τα οποία δεν σκίζονται παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις και αυτό το λέω από εξ’ ιδίας πείρας. Όλοι οι Έλληνες προσμένουν την ώρα και την στιγμή που θα γίνουν εκλογές. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» όπως έλεγε και ο Γέρος του Μοριά.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή –  Ζήτω ο Αρχηγός – Ζήτω το Έθνος

Π.Τ. / ΠΥΡΓΟΣ

Advertisements