Οι 100 ημέρες του Τσιπρανδρέου


Τον απόλυτο περίγελο της σάπιας πολιτικής σκηνής, γεύτηκαν όσοι διάβασαν την συνέντευξη του Mr Alexis στο portal της αριστερίστικης ηλεκτρονικής φυλλάδας του ΣΥΡΙΖA (K-left.gr). H απόλυτη μεταβολή του ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός!

Οι 100 μέρες που διαλαλούσε και τιτίβιζε από τα πολιτικά πάνελ, ο καταστροφέας της Ελλάδας Τζέφρι Παπανδρέου, ότι και καλά, θα έσωζε την Ελλάδα μέσα από ριζικές αλλαγές που θα εφάρμοζε και μέσα από την πολιτική πιπίλα του «λεφτά υπάρχουν», όπου στο τέλος οδήγησε, όλους τους Έλληνες στο μνημόνιο και στην εξαθλίωση, βλέπουμε τώρα σαν άλλος Τζέφρι, τον Τσίπρα να μας μιλάει και αυτός για 100 μέρες εθνικής ανασυγκρότησης. Θα θέλαμε να ξέρουμε πόση ακόμη κοροϊδία μπορεί να αντέξει στις πλάτες του ο Ελληνικός λαός. Είναι απορίας άξιο, πως όλοι αυτοί υποτιμούν την νοημοσύνη και την μνήμη ενός ολόκληρου Έθνους…

Ο λαός όσο και να θέλετε να τον υποτιμάτε ξύπνησε κύριοι. Γνωρίζει πως εδώ και 40 χρόνια και η αριστερά έμμεσα έχει συμβάλει στην καταστροφή αυτής της χώρας (βλέπε τις διάφορες Μ.Κ.Ο.) Η μοναδική του ελπίδα είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.


Και μια συμβουλή προς τον Αλέξη Τσίπρα: Πρόσεχε τις μεταγραφές που κάνεις από το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ! Οι βουλευτές που έρχονται κοντά σου, φέρνουν μαζί τους και τις φωτοτυπίες από τις 100 μέρες που θα μας έσωζε ο GAP.

Advertisements