Στόχος η "δημοκρατία" και η "ομαλότητα"

«Στόχος η δημοκρατία». Αυτός ήταν ο κύριος τίτλος στις περισσότερες φυλλάδες την επομένη της δολοφονίας δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

Σε ποια «δημοκρατία» αναφέρονται; Αυτή που αφήνει ελεύθερους τρομοκράτες για να δολοφονούν; Αυτή που αφαιρεί κάθε μέτρο προστασίας από τα θύματά τους; Μήπως «δημοκρατία» εννοούν τον ανελέητο πολιτικό διωγμό των Εθνικιστών; Ή τους νόμους που ποινικοποιούν την σκέψη και την άποψη όταν αυτή δεν τους είναι αρεστή. Αναφέρομαι στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που ήρθε στη βουλή την ημέρα που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες «αντιρατσιστών» ο Μανώλης και ο Γιώργος. Όταν λένε «δημοκρατία», μήπως εννοούν τον πλήρη αποκλεισμό ενός κόμματος που εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ή την φυλάκιση τριών στελεχών του;

«Στόχος η ομαλότητα», γράφουν οι φυλλάδες. Εδώ οι λέξεις χάνουν τελείως το νόημά τους. Εκτός αν χαρακτηρίζουν ως ομαλότητα τα τρία εκατομμύρια ανέργους και τους χιλιάδες αυτόχειρες που οδήγησε στην απόγνωση η… «ομαλότητα» του Μνημονίου. Μάλλον ως ομαλότητα θεωρούν την διατήρηση του σάπιου κατεστημένου τους όπου κυβερνάνε ψεύτες, κλέφτες και προδότες αλλά στη φυλακή οδηγούνται μόνο Χρυσαυγίτες γιατί αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

Τουλάχιστον υποκριτές είναι όσοι εκφράζουν τη λύπη τους για την στυγερή δολοφονία δύο παιδιών με τις μαύρες μπλούζες, που οι ίδιοι είχαν στοχοποιήσει. Δεν ήταν «παιδιά» ή «νεαροί» ο Γιώργος και ο Μανώλης ή οποιοσδήποτε άλλος βρίσκονταν στην είσοδο των γραφείων μας εκείνη τη στιγμή. ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, όπως επαναλαμβάνετε καθημερινά, μήπως και έτσι γυρίσει ο κόσμος την πλάτη στην Χρυσή Αυγή που απειλεί την «ομαλότητά» σας. Τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα και η ψυχή σας ποτισμένη με δηλητήριο.

Στόχος ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή, για όλους τους παραπάνω λόγους. Αλλά δεν θα σας περάσει! Ένα Κίνημα που πέρασε διά πυρός και σιδήρου, απλώνεται σε όλη την χώρα και στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αναγέννησης. Ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία συνεχίζεται!

Ν.Γ.Μ.

Advertisements